Απόλυτα ικανοποιημένος ο Κατσουράνης με την Εθνική

Ο θριαμβευτής του Euro της Πορτογαλίας με τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας, Κώστας Κατσουράνης, μίλησε στο ραδιόφωνο του Sport FΜ για την εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Βέλγιο και για τη γενική εικόνα που βγάζει προς τα έξω η ομάδα του Σκίμπε:

«Νομίζω ότι μετά την καταστροφική προκριματική φάση του Euro όπου έχασε την ταυτότητά της, η ομάδα την βρήκε και πάλι. Υπάρχει εξήγηση για την εικόνα της σε εκείνη την προκριματική φάση, υπήρξαν πολλές αλλαγές και δεν ήταν εύκολο για τα παιδιά να το διαχειριστούν, δεν υπήρχαν οι άνθρωποι για να βοηθήσουν τα παιδιά. Πολλοί παράγοντες έπαιξαν ρόλο τότε. Ας μην μείνουμε σε αυτά τώρα.

Τα παιδιά κατάλαβαν τι έπρεπε να κάνουν, καταλάβαν και έβαλαν τον εαυτό τους κάτω από την ομάδα και μέσα στην ομάδα. Ο προπονητής τους βοήθησε και τους έδωσε εμπιστοσύνη. Φαίνεται ότι τους έχει μιλήσει και τους έδωσε να καταλάβουν ότι είναι προς το συμφέρον όλων ότι πρέπει να παλεύει η Εθνική πάντα για την πρόκριση και ας μην έρχεται πάντα αυτή. Διαχειριστήκαμε αυτήν την κρίση και βλέπουμε εντελώς με διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα προκριματικά

 Ασχέτως του πως παίζει πρέπει να πούμε ότι έχουμε βρει την ταυτότητά μας. Το γεγονός ότι τέλειωσε το ματς με τόσες τελικές το Βέλγιο που είναι πολύ ποιοτικό πρέπει να το αποδώσουμε στον προπονητή και φαίνεται ότι έχει διαβάσει τον αντίπαλο. Τα παιδιά είναι ήδη πετυχημένα και ας μην προκριθούν. Πρέπει να δούμε και με ποιους παίζουμε. Στον ευκολότερό μας όμιλο δεν περάσαμε. Επαναφέραμε τα βασικά στοιχεία και είμαστε ανταγωνιστικοί. Είμαστε μέσα στην πρόκριση και πολύ δυνατά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα