Απόλυτη δικαίωση της Άποψης!

Τεράστια δικαίωση για την «Α» και το ρεπορτάζ της 25ης του Ιούνη, αλλά και το πρόσφατο δημοσίευμά μας στις 28 Αυγούστου που προδικάσαμε την οριστική απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αποκτήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Εδώ και κάποιες ώρες η ποδοσφαιρική Ελλάδα συζητά για την απόφαση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΟ να αποκτήσει και τις μετοχές της ΠΑΕ, αλλά πέραν αυτού, να προσπαθήσει να συσπειρώσει ολόκληρη την παναθηναϊκή οικογένεια, γύρω από το ΟΑΚΑ και γύρω από ένα γκρουπ δυνατών επενδυτών.

Σύσσωμος ο αθλητικός Τύπος ισχυρίζεται πως αυτό που κυκλοφορούσε σε επίπεδο φημολογίας παίρνει τώρα σάρκα και οστά, ωστόσο η «Α» σας είχε πληροφόρηση σε επίπεδο ρεπορτάζ, που τώρα επιβεβαιώνεται.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα είχε ήδη κάνει το μπάσιμό του στην ΠΑΕ αν είχε τακτοποιήσει την επόμενη μέρα στην ΚΑΕ (ψάχνει χορηγούς-υποστηρικτές), ενώ παράλληλα θέλει να σφίξει τα χέρια του με δύο ακόμη δυνατούς επιχειρηματίες που θα βοηθήσουν στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, ο ένας είναι ο Νίκος Βαρδινογιάννης.

Το νομικό και οικονομικό γκρουπ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει ήδη ξεσκονίσει τα βιβλία της ΠΑΕ, οι καντίνες του ΟΑΚΑ έχουν περάσει σε εταιρία συμφερόντων του, ενώ οι επαφές του με τον Γιάννη Αλαφούζο είναι συχνές και εποικοδομητικές.

Αυτό είναι το ρεπορτάζ της 25ης Ιούνη:

Παναθηναϊκός: Όλα τα σενάρια για το αύριο

 

Πριν από δύο εβδομάδες όταν η “Α” ενημερώθηκε πως όλα μπαίνουν στην τελική ευθεία:

Ετοιμάζει μπάσιμο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα