Από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη το ντέρμπι Κυπέλλου

Άμεσα φαίνεται να βρίσκεται η ημερομηνία που θα διεξαχθεί ο αγώνας Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ καθώς υπάρχει πρόθεση να οριστεί η αναμέτρηση πριν από το ματς με την Κηφισιά.

Αυτό βέβαια έχει ως συνέπεια το ματς να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου καθώς βρίσκεται σε ισχύ τιμωρία των «πρασίνων», την οποία με αυτό το σχεδιασμό δεν θα μπορούν να την εκτίσουν στο εύκολο ματς πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ ότι οι αγώνες της τρίτης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου θα διεξαχθούν την προσεχή Δευτέρα, δηλαδή δύο μέρες μετά τον αρχικό προγραμματισμό, λόγω της αναβολής της δράσης για το θάνατο του οπαδού του Εθνικού.

Η αναμέτρηση Άρης-ΑΕΚ θα γίνει στις 17:00 και το Απόλλων Πατρών-Κόροιβος Αμαλιάδας στις 20:30.

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει, αλλά όλα δείχνουν πως οι αγώνες των προημιτελικών θα γίνουν μέχρι την Πέμπτη. Οι ομάδες που θα προκριθούν από τα ζευγάρια της Δευτέρας θα παίξουν ως φιλοξενούμενες απέναντι σε Νέα Κηφισιά και Πανιώνιο αντίστοιχα, πιθανότατα την Πέμπτη για να μεσολαβήσουν τρεις μέρες, ενώ Τετάρτη ή Πέμπτη θα παίξουν Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (χωρίς κόσμο) και ΠΑΟΚ-ΚΑΟΔ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα