Από Πέμπτη η απόφαση για τα επεισόδια στη Λεωφόρο

Αναβολή τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη (25/5) πήρε η έκδοση απόφασης για όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα στη Λεωφόρο και στον διακοπέντα αγώνα Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ για τα play offs της Σούπερ Λιγκ, καθώς η Πρόεδρος της Έδρας έδωσε διήμερη προθεσμία στις δύο ομάδες για να προσκομίσουν σχετικά υπομνήματα.

Τον κατηγορούμενο, μετά την πειθαρχική δίωξη που του ασκήθηκε, Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν οι Γιάννης Κάρμης (δικηγόρος), Σπύρος Βλάχος (υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων) και Σταμάτης Γαρρής (διευθυντής επικοινωνίας), ενώ τον ΠΑΟΚ οι Λάμπρος Μπίρδας, Αχιλλέας Μαυρομάτης (δικηγόροι), Παντελής Κωνσταντινίδης (υπεύθυνος λειτουργίας ποδοσφαιρικού τμήματος) και Μάλαμας Τεβεκέλης (σύμβουλος διαιτησίας).

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης επικράτησε αρκετές φορές ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, κυρίως κατά την εξέταση του κ. Βλάχου ως μάρτυρα, καθώς επέμεινε ότι «ήθελαν όλοι να συνεχίσουν τον αγώνα εκτός από τον ΠΑΟΚ, δεν είχε γίνει το παραμικρό στο παιχνίδι πριν τον τραυματισμό του Ίβιτς, η κατάστασή του δεν δικαιολογούσε το να πάει στο νοσοκομείο. Η διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή Κομίνη έγινε λόγω της σύρραξης των ποδοσφαιριστών και μέχρι να ηρεμήσουν, όχι για τον τραυματισμό του Ίβιτς».

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ ο Παντελής Κωνσταντινίδης ανέφερε ότι «ο διαιτητής ψεύδεται, εγώ τον ενημέρωσα για το τι έπαθε ο Ίβιτς και του είπα φεύγοντας ότι θα περιμένω την απόφαση του. Του ζήτησα να εφαρμόσει τον κανονισμό και δεν του είπα ότι δεν συνεχίζουμε εμείς, κανείς δεν μας ρώτησε ποτέ αν επιθυμούμε να βγούμε για να παίξουμε ή όχι. Ο διαιτητής μας φώναξε δυο φορές στο γραφείο του, εγώ επέμενα να ακολουθήσει τις διατάξεις του νόμου και τίποτε παραπάνω»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα