Από ποιον ζήτησε δημόσια συγγνώμη ο Αρναούτογλου (βίντεο)

Τους τηλεθεατές του «The 2 night show» αποχαιρέτησε το βράδυ της Πέμπτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, αφού τους ευχαρίστησε όλους, ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που πιθανόν να στεναχώρησε. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Σταρόβα.
«Τελειώσαμε και θέλω να σε ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνεις για άλλη μια χρονιά να συνεργαστούμε. Θέλω να με συγχωρέσεις αν έκανα κανένα λάθος, αν σε στενοχώρησα, ήταν και εμένα η πρώτη μου χρονιά σε αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στους τηλεθεατές, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς ειδικά για την αγάπη σε όλα τα επίπεδα, ήταν υπέροχο φέτος και αντιλαμβάνομαι πολύ καλά τα μηνύματα, όταν κάνω κάτι που δεν σας αρέσει μου το λέτε στον δρόμο. Όταν κάτι σας αρέσει επίσης μου το λέτε, οπότε όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναπτύξει μια σχέση που αντιλαμβάνομαι πολύ καλά τι είναι καλό και τι δεν είναι για εσάς. Νιώθω πολύ χαρούμενος γι’ αυτό που συνέβη φέτος. Ήταν όνειρό μου να συμβεί ένα τέτοιο πρόγραμμα με συνεντεύξεις και ευχαριστώ τον Δημήτρη για την τιμή που μου έκανε να με βοηθήσει σε όλο αυτό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα