Από τα φαβορί για εκλογή στο ΕΒΕΑ ο Απόστολος Ασλανίδης

Είναι μεταξύ των υποψηφίων που έχουν μεγάλη τύχη να εκλεγούν στις εκλογές του ΕΒΕΑ με την παράταξη του Κωνσταντίνου Μίχαλου. Ο λόγος για τον Απόστολο Ασλανίδη, που είναι υποψήφιος για το μεταποιητικό τμήμα.

Ο κ. Ασλανίδης (μηχανολόγος-μηχανικός με μεταπτυχιακή ειδίκευση στον ενεργειακό τομέα), είναι από τους νέους επιστήμονες, που ενώ μπορούσε να κάνει επαγγελματική καριέρα στο Λονδίνο, όπου σπούδασε προτίμησε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να δώσει τη μάχη από διάφορα μετερίζια.

Με καταγωγή από την Φλώρινα είναι Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός MSc του πανεπιστημίου City University του Λονδίνου, με ειδίκευση στον τομέα της Ενέργειας.  Είναι μέλος της Ν.Δ. από το 2002, όταν ξεκίνησε να δραστηριοποιείται ως μέλος της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ, δίνοντας τις μάχες από τα φοιτητικά του χρόνια. Μάλιστα ο κ. Ασλανίδης μετείχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αθήνα Μπορείς» του Άρη Σπηλιωτόπουλου που στηρίχθηκε επισήμως από τη Ν.Δ. στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Όμως εκτός από την ενασχόληση με τα κοινά ο Απόστολος Ασλανίδης έχει να επιδείξει και πλούσια κοινωνική δράση. Έτσι είναι  επίτιμο μέλος του «Πανελληνίου Συνδέσμου των Φίλων Αρχιεπισκοπής Αθηνών», Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου των εν Αθήναις Φλωρινιωτών «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ» και της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων Αθηνών,
ενεργό μέλος του συλλόγου «Βαλκανική Αμφικτιονία». Επίσης είναι Ιδρυτικό μέλος του «Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής» καθώς και του «Συλλόγου Απανταχού Νέων Φλωρινιωτών».

Κι όπως λέει “είναι ανάγκη να γυρίσουμε το πρόσωπο μας στο μέλλον για να ξεπεράσει η χώρα την καταιγίδα και να βοηθήσουμε όλοι να αλλάξει πρόσωπο η πατρίδα μας. Η δουλειά μου, μου δίδαξε το νόημα, του πόσο μετράει η προσπάθεια όταν δεν την εγκαταλείπεις. Και το πόσο μεγάλη αξία έχει, να φτάνεις σε αποτέλεσμα”.

Να θυμίσουμε ότι οι εκλογές στο ΕΒΕΑ, αλλά και σε όλα τα επιμελητήρια της χώρας διεξάγονται το τριήμερο 2-3-4 Δεκεμβρίου.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα