Από τον «Όλυμπο» της Ευρώπης, στα «Τάρταρα» της… ΕΕΑ!

Το ευρωπαϊκό όνειρο κατέρρευσε προκαλώντας μεγάλο κρότο στην πόλη των Ιωαννίνων! Από τον «Όλυμπο» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατακρημνίστηκε στα «Τάρταρα» της… ΕΕΑ, αποτυγχάνοντας για μία ακόμη σεζόν να εξασφαλίζει αδειοδότηση!

Η απόρριψη της έφεσης από την αρμόδια επιτροπή άνοιξε τον «Ασκό του Αιόλου» στον «Άγιαξ της Ηπείρου», ο οποίος δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στους ευρωπαϊκούς θεσμούς για την επόμενη περίοδο, ενώ θα έχει μεγάλους περιορισμούς στις μεταγραφικές κινήσεις που θα επιχειρήσει το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, ο ΠΑΣ θα μείνει μόλις με 14 παίκτες, καθώς των υπολοίπων τα συμβόλαια εκπνέουν το καλοκαίρι και δεν μπορούν να ανανεωθούν. Πιο συγκεκριμένα, παρελθόν θα αποτελέσουν οι Βελλίδης, Ακόστα, Σωτηρίου, Μιχαήλ, Ντάσιο, Φόνσι και Σκόνδρας, ενώ ο μοναδικός που μπορεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, είναι ο Αυγενικός.

Την ίδια στιγμή, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης ενημέρωσε τους συνεργάτες του πως βρίσκεται σε αναζήτηση επενδυτή, προκειμένου η ομάδα να καλύψει τις οφειλές της και να βγει από το οικονομικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα