«Από τους καλύτερους σκόρερ των τελευταίων ετών»

Είναι κοινό… μυστικό πλέον ότι τον Κώστα Μήτρογλου δεν τον γνωρίζουμε μόνο εμείς στην Ελλάδα, αλλά τα φετινά του κατορθώματα έχουν αναγκάσει όλη την Ευρώπη να ασχολείται μαζί του.

Αυτή τη φορά όμως, τα πράγματα είναι πιο… σοβαρά καθώς με την περίπτωσή του καταπιάνεται όχι ένα site… της σειράς, αλλά το μεγαλύτερο της Γαλλίας, και συγκεκριμένα η ηλεκτρονική έκδοση της «L’ Equipe».

Η γαλλική ιστοσελίδα γνωστοποιεί το ενδιαφέρον ομάδων όπως οι Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ίντερ, Άρσεναλ, Λίβερπουλ κάνοντας λόγο για την «εκτελεστική του δεινότητα», αλλά και για το γεγονός ότι έχει πετύχει 22 γκολ σε τρεις μήνες, όσα δηλαδή σημείωσε ολόκληρη την περσινή σεζόν.

«Πρόκειται για έναν ακόρεστο και επικίνδυνο σκόρερ, από τους καλύτερους που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια», γράφει η «Equipe», η οποία θεωρεί σίγουρη τη μεταγραφή του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παράλληλα, οι Γάλλοι κάνουν ένα μικρό αφιέρωμα στη μέχρι τώρα καριέρα του Κώστα Μήτρογλου. Πώς μετακόμισε από την Γερμανία στον Ολυμπιακό, μέχρι σήμερα και τονίζουν ότι πρόκειται για το νέο μεγάλο αστέρι του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα