Αραβίδης: «Επιστροφή στα σαλόνια»

Την άμεση επιστροφή της ΑΕΚ στη Super League έχει θέσει ως άμεσο στόχο του ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης, Χρήστος Αραβίδης, σύμφωνα με δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου επιθετικού:
«Έχουμε ξεκινήσει νωρίς την προετοιμασία μας, έχουμε χτίσει την ομάδα. Έχουμε καλά παιδιά και καλούς ποδοσφαιριστές. Το άγχος θα είναι μόνο δημιουργικό. Μας επηρεάζει η αναβολή. Εμείς έχουμε ξεκινήσει νωρίτερα από κάθε άλλη ομάδα. Η αναβολή δεν μας ευνοεί ψυχολογικά, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τον Πανθρακικό και μετά όλα τα άλλα. Δεν είναι στα χέρια τα δικά μας. Ζήσαμε στο φιλικό με τη Ρόμα εντυπωσιακές εικόνες. Ο κόσμος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, όπως έχω νιώσει και εγώ. Περιμένει απ’ όλους να αγωνίζονται για να ανέβει η ομάδα εκεί που αξίζει..

Θέλω με την απόδοση μου, τα γκολ και τις εμφανίσεις μου να βοηθήσω να φτάσει η ΑΕΚ εκεί που θέλουμε. Στόχος είναι η άνοδος στην κατηγορία και η καλή πορεία στο Κύπελλο. Δικός μου στόχος είναι μέσα από την ΑΕΚ να χτυπήσω την πόρτα της Εθνικής και αυτή η ομάδα μου δίνει βήμα για να το κάνω.

Δεν είναι βάρος η κουβέντα για τον επιθετικό. Ξέρω που αγωνίζομαι και ποιες είναι οι υποχρεώσεις. Το τεχνικό τιμ ξέρει που μπορώ να αγωνιστώ καλύτερα. Όπου και αν αγωνιστώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα