ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ: “Προβλέψεις του αέρα σαν τα χαρτάκια του Βαρουφάκη”

«Οι προβλέψεις του προϋπολογισμού αξίζουν όσο τα χαρτάκια του κ. Βαρουφάκη, αυτά με τα οποία θα πλήρωνε μισθούς και συντάξεις. Τίποτα δηλαδή. Προβλέψεις του αέρα και στον αέρα, αφού στην καλύτερη περίπτωση η ανάπτυξη στο τέλος του έτους μετά βίας θα πλησιάσει το 1%» ανέφερε κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, η ειδική εισηγήτρια της Ν.Δ., Φωτεινή Αραμπατζή.

Η βουλευτής της Ν.Δ. κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει επιλέξει ως πολιτικής της την ανελέητη φοροεπιδρομή κατά πάντων, ότι έχει δαιμονοποιήσει και στοχοποιήσει το επιχειρείν και ότι στο μυαλό της έχει μόνο την υποχώρηση όλων των εισοδημάτων προς τα κάτω, για να ασκήσει στη συνέχεια επιδοματική πολιτική, παριστάνοντας τους καλούς και τους «Ρομπέν των φτωχών».

«Το μόνο που έχει να παρουσιάσει ως επιτυχία η κυβέρνηση είναι το περίφημο υπερπλεόνασμα, το μέρισμα φτώχειας που δίνει σε όσους με τις πολιτικές της κάνει κάθε μέρα όλο και φτωχότερους, πολιτική που εμπνέεται από άκρατο λαϊκισμό, για να ικανοποιηθούν οι ιδεοληψίες και να στηθούν ψεύτικες επικοινωνιακές φιέστες» είπε η κ. Αραμπατζή και κατηγόρησε την κυβέρνηση για πολιτική ανεντιμότητα, διότι το μέρισμα είναι προϊόν άγριας υπερφορολόγησης, προϊόν εξοντωτικών ασφαλιστικών εισφορών στους ελεύθερους επαγγελματίες, στους αυτοαπασχολούμενους και στους αγρότες, προϊόν κατασχέσεων και αναγκαστικών μέτρων είσπραξης σε ένα εκατομμύριο πολίτες, προϊόν μιας διευρυμένης εσωτερικής στάσης πληρωμών, προϊόν μιας πρωτοφανούς καθυστέρησης στην απονομή συντάξεων, όπως είπε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα