Αρνητική απάντηση από Κατσικά!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος… διαζυγίου ολοκληρώθηκε το τελευταίο 24άωρο, με τον Γιώργο Κατσικά να απαντά αρνητικά στη νέα βελτιωμένη πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Σε συνάντηση που είχε ο ποδοσφαιριστής με τον Ζήση Βρύζα, δεν κατέστη δυνατόν να επιτευχθεί συμφωνία, με αποτέλεσμα να κλείσει οριστικά η υπόθεση. Ο ΠΑΟΚ πρότεινε στον έμπειρο αμυντικό 175.000 ευρώ το χρόνο, συν μπόνους για τετραετές συμβόλαιο, αλλά και πάλι ο παίκτης δεν ικανοποιήθηκε και αρνήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ατζέντης του Γιώργου Κατσικά βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ομάδες εκτός Ελλάδας και σύντομα αναμένεται να έχει τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων συζητήσεων. Ο πιθανότερος προορισμός του ποδοσφαιριστή, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, θα είναι το εξωτερικό, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να φέρει πρόταση στον «Δικέφαλο του Βορρά» και να αποχωρήσει από τον Ιανουάριο. Για όσο διάστημα ανήκει στον ΠΑΟΚ, πάντως, ο Άγγελος Αναστασιάδης τον υπολογίζει κανονικά στα πλάνα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα