Αρνητικός ο Λυκούδης σε επιστροφή της ΔΗΜ.ΑΡ. στην κυβέρνηση

«Δεν είμαι υπέρ της επανόδου της ΔΗΜ.ΑΡ. στην κυβέρνηση», τόνισε ο Σπύρος Λυκούδης. Ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ., μία μέρα μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του Φώτη Κουβέλη στο Συνέδριο του κόμματος, υποστήριξε ότι πρέπει να συγκροτηθεί η κεντροαριστερά.

Ο κ. Λυκούδης μάλιστα υποστήριξε ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα της κρίσης και οι ανάγκες της ελληνικές κοινωνίας το ανέβασαν σε αυτό που έγινε σήμερα». Και πρόσθεσε ότι: «επειδή δηλώνει ότι καλύπτει το χώρο της κεντροαριστεράς, πρέπει να το πιστέψουμε;».

Όπως είπε ο κ. Λυκούδης, η χώρα τα τελευταία χρόνια πέρασε και περνά μια μεγάλη κρίση. «Έπρεπε να υπάρξουν δυνάμεις για να μην καταρρεύσει η χώρα», σημείωσε.

Αναφερόμενος στις «κακές γλώσσες» που μιλούν για χαμηλά ποσοστά της ΔΗΜ.ΑΡ. στις δημοσκοπήσεις προτού αποχωρήσει η Αγίου Κωνσταντίνου από την κυβέρνηση, σημείωσε: «Η τελευταία μέτρηση πριν την αποχώρησή μας από την κυβέρνηση ήταν 6,7%. Δεν υποστηρίζω ότι έπρεπε να μείνουμε», σημείωσε.

Πάντως, μιλώντας για την παρούσα κατάσταση στο κόμμα του, είπε ότι: «Είναι αστείο να σκεφτόμαστε με όρους άλλης εποχής. Εγώ έχω επαφή με τη συνείδησή μου», είπε. Και πρόσθεσε: «Αν το κόμμα μου επαναλάβει ένα σχέδιο που παταγωδώς απέτυχε, θα πρέπει να έρθω σε αντιρρήσεις με τον εαυτό μου. Πιστεύω όμως ότι τα παθήματα γίνονται μαθήματα».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα