Αρτούρο Βιδάλ… ο νέος «mister 7» των «μπέμπηδων»!

Τη φανέλα με το νούμερο 7 θα φοράει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος πέρασε και από τον ιατρικό έλεγχο των «μπέμπηδων», πραγματοποιώντας ένα ακόμη βήμα προς τη μεταγραφή του στην αγγλική ομάδα!

Ο Χιλιανός μέσος της Γιουβέντους έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «κόκκινους διαβόλους». Ο ατζέντης του πιέζει με κάθε τρόπο τη διοίκηση της Γιουβέντους, η οποία εξακολουθεί να προβάλλει αντιστάσεις, ενδεχομένως για να πετύχει καλύτερη συμφωνία. Ο Χιλιανός έχει συμφωνήσει να λαμβάνει 150.000 ευρώ τη βδομάδα, για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων, ενώ οι «μπέμπηδες» του δίνουν τη φανέλα με το νούμερο 7, την οποία φόρεσαν κατά το παρελθόν ποδοσφαιριστές όπως ο Τζορτζ Μπεστ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η προσφορά της Μάντσεστερ για τον ποδοσφαιριστή αγγίζει τα 60 εκατομμύρια ευρώ και αποτελεί ρεκόρ για την Γιουνάιτεντ. Τα πάντα έχουν διευθετηθεί από τους δύο εμπλεκόμενους και απομένει η απάντηση της Γιουβέντους, ώστε να κινηθούν οι τυπικές διαδικασίες άμεσα και να κλείσει η μεταγραφή μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα