Αρχίζουν οι εκκαθαρίσεις στον Απόλλωνα Σμύρνης

Mόνο ικανοποιητική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν και η άφιξη του Γιώργου Παράσχου στην τεχνική ηγεσία θα επιφέρει αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό.

Οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν προκριθεί στο Κύπελλο και δεν έχουν άλλη αγωνιστική υποχρέωση οπότε το βάρος τις επόμενες μέρες θα πέσει στις εκκαθαρίσεις στο ρόστερ και στις μεταγραφές.

Την Δευτέρα (18/12) το πρωί έγινε μια σύσκεψη ανάμεσα στους διοικούντες της ομάδας και τον έμπειρο τεχνικό και αποφασίστηκε ποιοι αναμένεται να αποχωρήσουν.

Στην μαύρη λίστα βρίσκονται οι Μάατσι, Μπαμπιάρζ, Ζαρόπουλος, Βαλλιάνος και Μάατσεν ενώ δεν αποκλείεται να τους ακολουθήσουν και άλλοι.

Φυσικά συζήτηση έγινε και για τη μεταγραφική ενίσχυση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με τους Σκούλασον, Στάθη να είναι σε περίοπτη θέση αλλά να μην είναι οι μόνοι. Ο προσφυγικός σύλλογος θα ψάξει τουλάχιστον τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές για το βασικό σχήμα προκειμένου ο Παράσχος να μπορέσει να έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του στον δεύτερο γύρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα