Αρχίζουν τα δύσκολα πάνω που ανεβαίνει!

Λέτε να… προσέλαβαν επίτηδες έναν άπειρο προπονητή στην αρχή της σεζόν για να αποκλειστεί η ομάδα από την Ευρώπη και να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα; Προφανώς δεν ήταν αυτό το πλάνο της διοίκησης του ΠΑΟΚ, αλλά να που ίσως αποδειχθεί κερδοφόρο.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτέσκου είναι πλέον πρώτη στη βαθμολογία. Και πάτησε κορυφή ακριβώς πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Λες και ήθελε η μοίρα να τεσταριστεί ο ΠΑΟΚ ως πρωτοπόρος κόντρα στον πρωταθλητή.

Τα δεδομένα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι γνωστά και συγκεκριμένα. Τρομερή πληρότητα στη μεσαία γραμμή, στη διάθεσή της ο κορυφαίος επιθετικός του πρωταθλήματος και μηδενικές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Από την άλλη, αναποτελεσματικότητα στα εκτός έδρας παιχνίδια, ωστόσο αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες φέτος.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει συχνά καλό πρόσωπο στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά αυτή τη φορά πάει υπό το βάρος του πρωτοπόρου. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει στη δεδομένη πίεση που θα ασκήσει ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του.

Ο αήττητος ΠΑΟΚ μετά το ματς του Φαλήρου, υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, πάει στο ΟΑΚΑ να κοντράρει την ΑΕΚ, παίζει εντός με τον Ατρόμητο, δύο εκτός με Πανιώνιο και Ξάνθη και μετά υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. «Πρόγραμμα φωτιά» που αν το προσπεράσει όντας στην κορυφή, θα γίνει το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα