«Αρχιτέκτονας της διάλυσης ο Τσίπρας»

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη σχετικά με τις καταγγελίες Χαϊκάλη.

«Το ξεκίνησε αυτό στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης. Ξεκίνησε τον εκβιασμό και τις απειλές κατά βουλευτών, προκειμένου να μην ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπε η κα Βούλτεψη.

Στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του κ. Τσίπρα, τον χαρακτήρισε «αρχιτέκτονας της διάλυσης, μαέστρος της διαβολής, πηγή της συκοφαντίας και των εκβιασμών και ο σκηνοθέτης αυτού του κουκλοθέατρου της ντροπής. Χρησιμοποιεί ως όργανο, ως μαριονέτες όποιον άλλον νομίζει ότι επωφελείται».

Όπως σημείωσε η κα Βούλτεψη, το «απαράδεκτο σχέδιο της ανωμαλίας» συνεχίστηκε και με την ενέργεια των δύο βουλευτών Παραστατίδη – Βουδούρη: «Επετέθησαν κατά βουλευτών καθ’ όλα αξιοπρεπών, ικανών και σοβαρών -απαράδεκτο αυτό- και κατά του κ. Λυκούδη και κατά των άλλων», σχολίασε και πρόσθεσε ότι «προσπαθούν δηλαδή ακόμη και τώρα να κάμψουν το ελεύθερο φρόνημα των βουλευτών και να τους απαξιώσουν».

Παράλληλα, η κα Βούλτεψη ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή το πολίτευμα βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Εννοώ ότι εάν δεν αποδειχθούν όλα αυτά τα οποία λέγονται και εάν δεν έχουμε άμεση διερεύνηση, θα ίπταται όλο αυτό το νέφος, το ζοφερό και βρωμερό, πάνω από τη Δημοκρατία μας. Πρέπει να τελειώσει αυτή η έρευνα. Εμείς δεν παρεμβαίνουμε».

Μάλιστα, κάλεσε τους βουλευτές να δείξουν έμπρακτα ότι δεν έχουν τρομοκρατηθεί από αυτό το κλίμα.

Για την προεδρική εκλογή η κα Βούλτεψη σημείωσε ότι οι πολιτικές πρωτοβουλίες που έπρεπε να αναληφθούν, έχουν ήδη αναληφθεί.

«Το πρόσωπο του κ. Δήμα είναι αποδεκτό απ’ όλους και από την αξιωματική αντιπολίτευση. Άρα, λοιπόν, δεν είναι ζήτημα προσώπου. Έχουν πει από την αρχή ότι ‘ο Θεός να κατέβει, εμείς δεν θα τον ψηφίσουμε’».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα