«Ας γνωριστούμε καλύτερα με τον κ. Σκουρλέτη»

«Διαβάζω σήμερα στα ΝΕΑ μια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι “παρακολουθήσαμε μια καθόλου τυχαία συνάντηση, τον άνθρωπο που παρέδωσε τον Οτζαλάν στη ΜΙΤ και τους νοσταλγούς της χούντας να επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ”, είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Μιλώντας στο Βήμα fm ο πρώην υπουργός τόνισε: «Θα ήθελα να παρακαλέσω αυτούς που την έγραψαν αυτή την ανακοίνωση, εάν έχουν στοιχειώδες φιλότιμο, να πουν ότι την έγραψαν αυτή την ανακοίνωση. Διότι δεν μπορώ να κάνω αγωγή στον ΣΥΡΙΖΑ… Ούτε θα πάρω τον Σκουρλέτη τηλέφωνο, αλλά καλώ τον Σκουρλέτη, τον Τσίπρα – πώς τον λένε – ή όποιον άλλον από την ομάδα αυτή να βάλει το όνομά του κάτω από αυτήν την ανακοίνωση και να πει ότι την προσυπογράφει, διότι η Βουλή με Εξεταστική Επιτροπή που συνέστησε ομοφώνως με απάλλαξε από πολιτική ή όποια άλλη ευθύνη για την υπόθεση Οτζαλάν».

Παράλληλα ο κ. Πάγκαλος υπενθύμισε ότι στη σχετική εξεταστική «Μετείχαν δε και οι βουλευτές του Συνασπισμού, μερικοί εκ των οποίων είναι σήμερα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και η απόφαση ήταν ομόφωνη, δεν με απάλλαξε η κυβερνητική πλειοψηφία».

Ανανεώνοντας εμμέσως το… ραντεβού του με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στα δικαστήρια, ο κ. Πάγκαλος, σημειώνει: «Ευθύνες μπορεί να είχα για άλλους λόγους, αλλά η ανακοίνωση λέει ότι παρέδωσα τον Οτζαλάν στην ΜΙΤ και αυτό δημιουργεί μια μη τυχαία συνάντηση με τους νεοναζί νοσταλγούς της χούντας. Λέει, δηλαδή, ότι αυτή είναι η παρέα μου. Ας βάλουν το ονοματάκι τους και η Δικαιοσύνη θα τα βρει! Την υπογράφει το Γραφείο Τύπου λοιπόν; Ε, θα γνωριστούμε καλύτερα με τον Σκουρλέτη, διότι κάπου πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία που με βρίζουν συνεχώς και με συκοφαντούν. Δεν με ενδιαφέρει αυτό, αλλά με ενδιαφέρει ότι το κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση, όπως αρέσκονται να ονομάζουν αυτοί τον εαυτό τους. Ας πουν στη Δικαιοσύνη την άποψή τους ως αξιωματική αντιπολίτευση και θα αποδεχθεί αν έχουν δίκιο σ’ αυτό που ισχυρίζονται, ότι δηλαδή παρέδωσα τον Οτζαλάν στη ΜΙΤ και ότι κάνω παρέα με τους νεοναζί νοσταλγούς της χούντας…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα