ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: «Πράξη ανικανότητας η ΠΝΠ για τα αποθεματικά των ΟΤΑ»

Επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Η υπεύθυνη του Τομέα Δημοσιονομικής Πολιτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι εκεί που είχαμε ξεπεράσει το στάδιο του grexit, τώρα συζητείται συνέχεια, παντού και τονίζει ότι πρέπει να υπάρξει το συντομότερο δυνατό συμφωνία «για να μπορέσουμε να πάμε παρακάτω και να σταματήσει να μεγαλώνει ο λογαριασμός».
Η κ. Ασημακοπούλου έκανε λόγο για απίστευτη ελαφρότητα, αναφερόμενη στη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Δ. Μάρδα, ότι λείπουν περίπου 400 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες του κράτους, χαρακτηρίζει πράξη ανικανότητας και κυβερνητικού αλαλούμ την ΠΝΠ για τη δέσμευση των αποθεματικών των ΟΤΑ και επισημαίνει ότι οι επιλογές της κυβέρνησης είναι ο έντιμος συμβιβασμός ή η ρήξη χωρίς, όμως, όπως τονίζει, να έχει τέτοια εντολή.
Επίσης, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο συμμετοχής της ΝΔ σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας εάν προκύψει κάτι τέτοιο από τις εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα