Ασλανίδης: «Να ξαναγίνει η Αθήνα πρωτεύουσα μεγαλείου»

O υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλο, Απόστολος Ασλανίδης σε συνέντευξή του στο newsbeast.gr, παρουσίασε το σχέδιο του για την πρωτεύουσα και αλλά και εξήγησε για ποιους λόγους κατεβαίνει υποψήφιος με τον κ. Σπηλιωτόπουλο.

«Πώς να αντέξεις τη σημερινή εικόνα που έχουν ιστορικές πλατείες, όπως η Πλατεία Βικτωρίας, ο Άγιος Παντελεήμονας, το Μεταξουργείο, η Φωκίωνος Νέγρη. Κάποτε έσφυζαν από ζωή και ομορφιά. Αθόρυβα έπιασαν πάτο. Φαντάζουν πλέον -αν είναι δυνατόν- «απαγορευμένες περιοχές», δήλωσε ο κ. Ασλανίδης και συνέχισε εξηγώντας πως: «Για αυτόν τον λόγο κατεβαίνω στην Αθήνα με τον Κύριο Άρη Σπηλιωτόπουλο. Για να ξαναγίνει η πόλη μας πρωτεύουσα επισκεπτών, όπως και πριν. Πρωτεύουσα μεγαλείου. Να γίνει η Αθήνα και πάλι Αθήνα».

Στη συνέχεια ο κ. Ασλανίδης τόνισε πως: «Για να ξαναγίνει η Αθήνα ελκυστική πρέπει να αναδείξουμε και πάλι την ομορφιά της. Να γυαλίσουμε τα ασημικά της, να της επιστρέψουμε του θησαυρούς της.  Να φωνάξουμε όλοι δυνατά για το τέλος της ληστείας όλων των αιώνων. Πόσο ακόμα να αντέξουμε και να μην διαμαρτυρηθούμε έντονα για τους 2 Παρθενώνες; Ο Παρθενώνας είναι ένας!»

«Ο αυθεντικός στην Αθήνα και όχι ο ψεύτικος του Λονδίνου. Ποιος δεν μπορεί να ακούσει τις φωνές των μαρμάρων που απαιτούν την ένωσή τους; Και αυτή είναι η προτεραιότητά μου: Να γυρίσουμε πίσω τον θησαυρό της πόλης μας», κατέληξε ο υποψήφιος με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα