Αστέρας “σκόρπισε” 1-4 τη Λάρισα που μπαίνει σε μπελάδες

Μέγα σοκ στη Λάρισα, καθώς η ΑΕΛ, με νέο προπονητή στον πάγκο της, όχι μόνο δεν κατάφερε να νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης μέσα στο “AELFC Arena” και να «καθαρίσει» την υπόθεση παραμονής της, αλλά γνώρισε τη συντριβή με 1-4, την ώρα που Ηρακλής και Βέροια κέρδιζαν από τρεις βαθμούς.

Στο πρώτο μισάωρο οι γηπεδούχοι δεν ήξεραν από πού τους έρχονται… Ο Μανιάς στο 16’ με φοβερή κεφαλιά έκανε το 0-1, στο 28΄κέρδισε πέναλτι (αυστηρό) το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μάσα και στο30’ ο Μανιάς και πάλι έκανε το 0-3, εκμεταλλευόμενος γκάφα του Ξενοδόχοφ.

Στο 34’ ο Ναζλίδης μείωσε σε 1-3 και λίγο αργότερα ο Ντοναρούμα ανέτρεψε τον Αβραάμ εντός περιοχής και φάνηκε πως η ΑΕΛ θα μειώσει ακόμη περισσότερο, αλλά ο Ιταλός πορτιέρο είπε στοπ στον Ναζλίδη (στο 38’). Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις, μετά από μία ακόμη υπόδειξη πέναλτι (χέρι Φατιόν) και εύστοχη εκτέλεση του Μανιά, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με χατ-τρικ.

ΑΕΛ: Ξενοδοχόβ, Ρέντζας, Αντονι, Φάρκας, Κόντορ, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Βαρέλα (54′ Αναστασόπουλος), Ναζλίδης, Αγκάνοβιτς (75′ Καπος), Αβραάμ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντοναρούμα, Γιαννούλς, Μπέρτος, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Μάσα (92′ Κώτσιρας), Φαρίνια (81′ Κυριακόπουλος), Ιωαννίδης (65′ Χαμντανί), Μανιάς

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα