Αστέρας Τρίπολης: Συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με Βιγιαρεάλ!

Τη σύναψη συμφώνου συνεργασίας με την ισπανική Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε την Παρασκευή (15/5) η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε πως ο σύλλογος οργανώνεται σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της αρκαδικής ομάδας:
«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας σε όλα τα ποδοσφαιρικά-αθλητικά επίπεδα με την ομάδα της Primera Division, Villarreal CF!

Οι δύο ομάδες μπορεί να αναπτύσσονται σε εντελώς διαφορετικό περιβάλλον, ωστόσο διαθέτουν πολλά κοινά στοιχεία τόσο στη φιλοσοφία όσο και την ανάπτυξη-εξέλιξη των ποδοσφαιρικών τμημάτων.

Οι βάσεις για τη συνεργασία του ΑΣΤΕΡΑ με την Villarreal μπήκαν στην επίσκεψη που πραγματοποίησαν στην Ισπανία ο εμπορικός διευθυντής της ομάδας μας, Δημήτρης Κενές, μαζί με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Γιάννη Ντάλλα.

Κατά την τριήμερη παραμονή των εκπροσώπων μας στο Vila-Real, έγινε ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινή λειτουργία ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου, ενώ συζητήθηκαν περαιτέρω οι τρόποι ανάπτυξης των τομέων Marketing, Media, Ticketing, Academy και Merchandising.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει την οικογένεια της Villareal CF για την άριστη και ζεστή φιλοξενία με την υπόσχεση στο άμεσο μέλλον να ανταποδώσουμε».

Ο Γιώργος Μποροβήλος τόνισε για τη συνεργασία με τα «κίτρινα υποβρύχια»:
«Καθημερινό μας μέλημα και επιθυμία είναι να ανοίγουμε νέους ορίζοντες για την ομάδα μας. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ βαδίζει σε πρότυπα ευρωπαϊκά και αυτό συμβαίνει με πράξεις και όχι με λόγια. Το ταξίδι στην Ισπανία και η ανάπτυξη συνεργασίας με τη Villarreal CF είναι προς την κατεύθυνση που θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα μας να αναπτύσσεται. Ως πρόεδρος της ΠΑΕ χαιρετίζω αυτή τη συνεργασία και εύχομαι να αποφέρει οφέλη και για τις δύο πλευρές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα