Αστέρας-Skoda Ξάνθη 1-1 στην Τρίπολη

Δεν έφυγαν ικανοποιημένες οι δύο ομάδες στην Τρίπολη μετά το ισόπαλο 1-1. Ο Αστέρας και η Skoda Ξάνθη κυνήγησαν τη νίκη, αλλά έμειναν στον ένα βαθμό έκαστος.

Ο Σκούρτης άνοιξε το σκορ στο 34’ για τους Αρκάδες μετά από μπαλιά του Μπερτόλιο, αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες και το 1-0 μέχρι το 55’ φάνταζε λίγο. Μέχρι εκείνο το σημείο ο Παπαδόπουλος είχε χάσει πέναλτι (δοκάρι), ενώ ίδια ήταν η κατάληξη σε φάουλ του Μπερτόλιο. Επίσης, ο Τσενάμο είχε κάνει την απόκρουση της αγωνιστικής σε κεφαλιά του Παπαδόπουλου.

Στο 55’, λοιπόν, αποβλήθηκε ο Τορμένα του Αστέρα και στο 68’ η Ξάνθη ισοφάρισε με τον Νιέτο, έχοντας αυτή πλέον το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Ωστόσο, δεν εκμεταλλεύτηκε περισσότερο την αριθμητική υπεροχή, παρά μόνο κράτησε εύκολα το 1-1.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Λούι, Έντερσον, Αλόκο, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας, Χαμντανί (71′ Γιάννου), Φερνάντες (57′ Σανκαρέ), Μπερτόλιο, Παπαδόπουλος, Σκούρτης (62′ Κουρμπέλης)

SKODA ΞΑΝΘΗ: Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης (55′ Νιέτο), Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Ντιμιτρόφ, Ράνος (72′ Καπετάνος), Φαρκάς, Λουσέρο (46′ Χερέα)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα