Αστυνομικός εκτελεί με 11 σφαίρες τη γυναίκα του στη μέση του δρόμου! (βίντεο)

Aπίστευτο περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία με αστυνομικός να κυνηγά και να «γαζώνει» με 11 σφαίρες τελικά την 36χρονη γυναίκα του μέσα στη μέση του δρόμου.

Όπως φαίνεται στα σοκαριστικά πλάνα, τσακώνονται και αρχίζει να την κυνηγά. Ενώ τρέχει μακριά του, εκείνος βγάζει το όπλο και αρχίζει να την πυροβολεί πισώπλατα. Η άτυχη γυναίκα σωριάζεται στη μέση του δρόμου και όταν πηγαίνει από πάνω της συνεχίζει να τη “γαζώνει”.

Αφού άδειασε το όπλο πάνω της, πυροβολώντας την 11 φορές, την άφησε στη μέση του δρόμου και έφυγε από το σημείο με τα πόδια. Αργότερα, όπως ανέφεραν οι αρχές, ο Βραζιλιάνος αστυνομικός κλειδώθηκε στο σπίτι του. Αξιωματικοί της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο και περικύκλωσαν τον χώρο του. Παραδόθηκε τελικά μετά από ώρες διαπραγμάτευσης.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική μονάδα στο Clinical Hospital του πανεπιστημίου της Uberlandia, όπου και πρόσφατα νοσηλευόταν κάτω από αστυνομική παρακολούθηση. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο λόγος του καυγά που οδήγησε στη φρικτή δολοφονία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα