«Ασφαλιστικός Γονέας» με… ρεύμα (Volton)

Ο «Ασφαλιστικός Γονέας», το γνωστό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Πίστης, διευρύνει το δίκτυο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων μέσω των οποίων οι κάτοχοι εξασφαλίζουν επιστροφή ασφαλίστρων, εντάσσοντας σε αυτό την εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε..

Ειδικότερα, οι κάτοχοι του «Ασφαλιστικού Γονέα», επιλέγοντας την Volton για προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος της οικίας ή της επιχείρησής τους, εξασφαλίζουν 1,5% επιστροφή ασφαλίστρων σε κάθε υπάρχον ή μελλοντικό συμβόλαιό τους στην Ευρωπαϊκή Πίστη. Επιπρόσθετα, εξασφαλίζουν εντελώς δωρεάν για ένα έτος την ασφάλιση του περιεχομένου της κατοικίας ή της επιχείρησής τους αξίας έως €40.000. Αντίστοιχα, το δίκτυο συνεργατών της Ευρωπαϊκής Πίστης θα μπορεί να προωθεί στους πελάτες του τις υπηρεσίες που προσφέρει η Volton.

Το πρόγραμμα «Ασφαλιστικός Γονέας» προσφέρεται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και είναι ένα πρόγραμμα χωρίς κόστος που δίνει την δυνατότητα στον κάτοχό του να διαμορφώνει ο ίδιος, ανάλογα με τις καθημερινές του αγορές:

-Τα ασφάλιστρα που καταβάλλει σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό του στην Ευρωπαϊκή Πίστη.

– Τις δωρεάν αγορές σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλεια ζωής του από ατύχημα μέχρι και για 12 μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες τόσο για την συγκεκριμένη συνεργασία, όσο και το πρόγραμμα, στο www.asfalistikosgoneas.gr.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα