Ατζαγκούν: «Θα πάμε μακριά»

Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να συνεχίσει το ίδιο καλά ως το τέλος και να πάει μακριά στη φετινή σεζόν εξέφρασε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν με δηλώσεις του στη NOVA.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμπντούλ Ατζαγκούν στην κάμερα της NOVA:

-Για την εξαιρετική πορεία του Παναθηναϊκού στον δεύτερο γύρο: «Δεν είναι κάτι εύκολο, όμως όσο παίζουμε ως ομάδα και παίρνουμε τα αποτελέσματα, τότε όλα θα πάνε καλά. Το σημαντικό για εμάς είναι να παίζουμε ως ομάδα, κάτι που κάνουμε και αν συνεχίσουμε έτσι, τότε θα προχωρήσουμε μακριά».

-Για την διαφορά στην εικόνα της ομάδας σε σχέση με τον πρώτο γύρο: «Ξέρετε ότι η ομάδα είναι εντελώς καινούργια και χρειάστηκε περισσότερος χρόνος σε όλους για να προσαρμοστούμε στον τρόπο παιχνιδιού. Και τώρα όπως μπορείτε να δείτε, είμαστε πολύ καλύτεροι στον δεύτερο γύρο. Παίζουμε περισσότερο ως ομάδα, κάτι που είναι καλό για εμάς και είναι κάτι θετικό στο παιχνίδι μας».

-Για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο: «Πρώτα απ’ όλα θα τους σεβαστούμε ως ομάδα, γιατί διαθέτουν ένα πολύ καλό σύνολο, το οποίο επίσης παίζει ομαδικά. Όμως το πιο σημαντικό είναι να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και πως θα παρουσιαστούμε. Μας κέρδισαν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όμως θα δώσουμε μεγάλη μάχη εκεί για τη νίκη».

-Για το πού μπορεί να κριθεί η νίκη: «Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε ως ομάδα, προκειμένου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

-Για το αν είναι εφικτή η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα: «Γνωρίζω ως παίκτης, πως όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Στοχεύουμε ως ομάδα να τερματίσουμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, κάτι που ξέρουμε και πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και έχουμε την πίστη ότι μπορούμε να το πετύχουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα