Ατρόμητος… στην κορυφή!

Που το πάει άραγε ο φετινός Ατρόμητος; Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει από τώρα, ωστόσο οι Περιστεριώτες απέδειξαν και στο (άδειο από κόσμο) ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ ότι είναι ικανοί για σπουδαία πράγματα φέτος, επικρατώντας με 1-0.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι μετά το «διπλό» στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού πήρε και το… σκαλπ της Ένωσης και συνεχίζει απτόητη τις… τρελές πτήσεις τη φετινή σεζόν. Το «χρυσό» γκολ των «κυανόλευκων» του Περιστερίου πέτυχε στο 55’ ο Ντάουντα κι από ‘κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν με… νύχια και με δόντια κρατώντας μέχρι τέλους το τρίποντο. Σύμμαχός τους ήταν και η τύχη με το δοκάρι να αρνείται την ισοφάριση στο 61’, σε απευθείας κόρνερ του Μάνταλου.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος (65′ Γκάλο), Τσόσιτς, Λόπες, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Χριστοδουλόπουλος (46′ Μπακασέτας), Μάνταλος, Λιβάγια, Αραούχο (70′ Πατίτο).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντάμιρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Βασιλακάκης, Μπουσουλάζιτς (86′ Ζησόπουλος), Ουάρντα, Ούμπιδες (66′ Κυριακίδης), Ντιγκινί, Ντάουντα (65′ Καρασαλίδης).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα