«Αυτά που θα δείτε ούτε καν τα υποψιάζεστε»

 Για την πορεία του «Ρουά Ματ» μιλάει ο Κωνσταντίνος Καζάκος, και τι να περιμένουμε από τον ρόλο του τη νέα σεζόν! 

 

– Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η πρόταση για το «Ρουά ματ»;

«Παρόλο, που δεν παρακολουθώ πολλή τηλεόραση, τη συγκεκριμένη σειρά την έβλεπε η σύζυγος μου, οπότε την έβλεπα κι εγώ κάπου-κάπου και ήξερα ότι πρόκειται για μια πολύ αξιοπρεπή δουλειά. Επίσης, παίζουν πολλοί φίλοι μου στο “Ρουά ματ”, οπότε χάρηκα πολύ όταν μου έγινε η πρόταση».

-Η τηλεόραση σου είχε λείψει;

«Ναι, είχα καιρό να κάνω τηλεόραση, περίπου πέντε χρόνια. Μπορεί να έκανα θέατρο ή να ασχολούμαι με τη μουσική, αλλά μέσω της τηλεόρασης έχεις μια διαφορετική επαφή με το ευρύ κοινό που δεν σου τη δίνει κανένα άλλο μέσο».

– Τι να περιμένουμε τη νέα σεζόν σε σχέση με το ρόλο σου;

«Αρκετές αλλαγές. Θα δείτε διά-φορες πλευρές του χαρακτήρα του Ανδρέα που δεν τις ξέρει, ούτε τις υποψιάζεται ο θεατής. Η Βάνα Δημητρίου έχει κάνει φοβερή δουλειά, ξέρει πώς να κρατά το ενδιαφέρον του κοινού και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Συνήθως τα σενάρια τα διαβάζουμε λίγο επαγγελματικά, το συγκεκριμένο όμως το διαβάζω και ως θεατής, γιατί έχω αγωνία τι θα γίνει παρακάτω. Έχει σασπένς κι αυτό είναι το ωραίο».

-Η Νεφέλη δεν είναι παιδί του Ανδρέα, την έχει μεγαλώσει όμως σαν παιδί τον. Γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί;

«Φυσικά. Ο Ανδρέας το ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι η Νεφέλη δεν είναι δικό του παιδί, γιατί δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, και το μεγάλωσε επί τούτου ως δικό του».

– Άρα είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα γι’αυτήν;

«Ακριβώς!».

-Με τη Μαρία θα αλλάξει η σχέση του;

«Δεν νομίζω ότι μπορεί να μείνει η ίδια, ήδη έχουν συμβεί πολλά. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω όμως περισσότερα, θα τα δείτε στο δεύτερο κύκλο».

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα