«Αυτοί που στηρίζουν τη Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά είναι οι πιο νοήμονες»

«Οι λαϊκοδεξιοί δεν θα επιστρέψουν ποτέ στη Νέα Δημοκρατία γιατί έχει τελειώσει η ρουσφετολογική σχέση και πελατειακή σχέση με τη λαϊκή δεξιά» υπογράμμισε η Φωτεινή Πιπιλή.

Σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ η βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος επεσήμανε την ανάγκη στροφής της Ν.Δ. προς τη συγκροτημένη εναπομείνασα δεξιά, και προς το κέντρο.

«Οι άνθρωποι που στήριξαν και στηρίζουν τη Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά είναι οι πιο ψύχραιμοι, οι πιο νοήμονες δεν είναι φανατισμένοι. Είμαι απόλυτη στο ότι εκεί πρέπει να στραφούμε» δήλωσε.

Στη συνέχεια η κ. Πιπιλή τόνισε πως: «Ο πρωθυπουργός έχει δικαίωμα να αλλάξει υπουργούς, αλλά συνήθως αποπέμπεις τους αποτυχημένους», αναφερόμενη στον επικείμενο ανασχηματισμό.

Η «γαλάζια» βουλευτής έκανε δε λόγο για «λαϊκοδεξιά μπαρόκ κόμματα που ακολούθησαν την αριστερά και τη Χρυσή Αυγή».

Δήλωσε δε ότι έγιναν λάθος επιλογές στα ψηφοδέλτια που δημιούργησαν προβλήματα.  «Όσοι ψήφισαν τη Χ.Α. είναι ταυτισμένοι με τη βία και τον τσαμπουκά, και όχι παραπλανημένοι» επισήμανε.

Έκανε δε λόγο για σταδιακή αποφορολόγηση της αστικής περιουσίας, καθώς χάθηκαν μισό εκατ. ψήφοι, έναντι των αγροτικών περιουσιών. «Υπερίσχυσε η λογική της περιφέρειας έναντι της δικής μου και άλλων βουλευτών στο θέμα αυτό» δήλωσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα