Αυτοκτόνησε ο τραγουδιστής των LINKIN PARK, Chester Bennington

Άσχημα τα νέα που μας έρχονται από τον ξένο καλλιτεχνικό χώρο, αφού η είδηση της αυτοκτονίας του frontman των “Linkin Park”, Chester Bennington, προκάλεσε παγκόσμια θλίψη.

Ο Chester Bennington, σε ηλικία 41 ετών αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του και παράλληλα στη δυνατή μέχρι τώρα, καλλιτεχνική του πορεία. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στο Palos Verdes, του Los Angeles στις 20 Ιουλίου του 2017. Ήταν κοινό μυστικό πως εδώ και πολλά χρόνια υπέφερε από κατάθλιψη, με αποτέλεσμα να βρίσκει “παρηγοριά” στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

O Bennington δεν κατάφερε να κερδίσει τον πόλεμο… με τις ουσίες, ενώ πριν από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν δίστασε να αποκαλύψει την σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί από έναν φίλο του, μεγαλύτερο σε ηλικία, κατά το διάστημα των 7 χρόνων του.

Οι Linkin Park “είδαν” τα φώτα της δημοσιότητας πρώτη φορά το 2000 με το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Hybrid Theory”. Ωστόσο το hit που τους έχει αφήσει ανεξίτηλους στη μνήμη μας είναι το “Meteora”, το οποίο ακούγεται… δυνατά μέχρι και σήμερα! Τον Μάιο που μας πέρασε κυκλοφόρησαν τον δίσκο “One More Light”, για τον οποίο και είχαν ξεκινήσει περιοδεία που ολοκληρώθηκε προ ημερών στη Βρετανία.

Ο αγαπημένος σε όλους Chester Bennington,  αφήνει πίσω του τόσο μία “βαριά” κληρονομία στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα –με την ιδιαίτερη χρεία της φωνής του–  όσο και έξι παιδιά από τους δύο του γάμους.

R.I.P Chester Bennington

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα