Αυτός είναι ο γιατρός που κατηγορείται ότι σκότωσε την ερωμένη του μέσα στο νοσοκομείο

Ερωτικό έγκλημα με θύμα μια 36χρονη αλλοδαπή, Γεωργιανή για την ακρίβεια, έγινε μέσα στο Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκη. Ο 38χρονος, φερόμενος ως δολοφόνος , βρέθηκε ενώπιον του της δικαιοσύνης το πρωί της Παρασκευής και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ο κατηγορούμενος ειδικευόμενος γιατρός στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης αρνήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα οποιαδήποτε κατηγορία του αποδίδεται, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και η συνήγορός του μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Δεν αποδέχεται ότι είχε ερωτική σχέση με την 36χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος δεν αποδέχεται ότι είχε ερωτική σχέση με την 36χρονη, παρά μόνο κοινωνική.Το ραντεβού στις 26 Απριλίου για μια μικροεπέμβαση της 36χρονης φαίνεται να ίσχυε, ωστόσο ο κατηγορούμενος κατά πληροφορίες φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν είδε το θύμα εκείνη την ημέρα, καθώς είχε κάποια άλλη δουλειά, την οποία και όταν ολοκλήρωσε δεν μπόρεσε να έρθει σε άμεση επαφή με το θύμα, καθώς του έτυχε κάτι και δεν μπόρεσαν να ειδωθούν καθόλου εκείνη την ημέρα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σύμφωνα με την αστυνομία, «στο πλαίσιο διερεύνησης δήλωσης εξαφάνισης 36χρονης αλλοδαπής, που έγινε την 27-04-2017 σε κεντρικό αστυνομικό κατάστημα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες της 03-05-2017, έπειτα από επισταμένη έρευνα, εντόπισαν το πτώμα της προαναφερόμενης γυναίκας σε δασική έκταση της ευρύτερης περιοχής Παλιουρίου και Αγίας Παρασκευής Χαλκιδικής.

Για την υπόθεση συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός δυνάμει σχετικού Εντάλματος, ο οποίος εντοπίστηκε σε περιοχή του Νομού Αττικής».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα