Αυτός είναι ο νέος μάγειρας της Μενεγάκη

Το μεσημέρι της 3ης Οκτωβρίου θα βγει στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη, η οποία επιστρέφει για μία ακόμα χρονιά μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Συνεπής στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές της, η δημοφιλής παρουσιάστρια θα έχει στο πλευρό της όλους τους γνωστούς συνεργάτες όπως ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Τάσος Τεργιάκης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Γιώργος Λιανός.

Βέβαια, θα έχει και δύο προσθήκες… Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Κομμάτα η οποία είχε βρεθεί στο παρελθόν στο πάνελ της Ιωάννας Λίλη, αλλά και ο Γιώργος Τσούλης. Ο τελευταίος θα αποτελέσει το νέο μάγειρα της Ελένης Μενεγάκη, καθώς ούτε ο Βασίλης Καλλίδης έμεινε στην εκπομπή, ούτε ο Άκης Πετρετζίκης συμφώνησε.

“Η «Ελένη» μπαίνει σε ένα ανανεωμένο σκηνικό, με πρωτότυπες στήλες, θέματα διαχρονικά αγαπημένα και συναντήσεις με πρόσωπα που ξεχωρίζουν. Η μαγειρική, το γέλιο, οι σχέσεις, ο προβληματισμός, η ομορφιά, το παιδί, το σινεμά – όλα μπερδεύονται γλυκά, όπως συμβαίνει σε κάθε ελληνική οικογένεια. Η Ελένη Μενεγάκη γίνεται και πάλι κομμάτι της παρέας μας με την αλήθεια και την αμεσότητά της. Γλυκά, ζεστά, αυθόρμητα. Το πιο οικείο πρόσωπο της τηλεόρασης επιστρέφει”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

komm

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα