Αυτός είναι ο 40χρονος παιδεραστής

Και το όνομα του αρρωστημένου… λεβέντη με το βανάκι-γκαρσονιέρα, Φίλιππος Λεβέντος. Ο λόγος για τον 40χρονο παιδεραστή ο οποίος τη στιγμή που είχε επιβιβάσει ανήλικο στο αυτοκίνητό του με σκοπό να τον αποπλανήσει ευτυχώς συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σήμερα, λοιπόν, δόθηκαν στη δημοσιότητα (σ.σ. κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών), τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος όπως προαναφέρθηκε συνελήφθη την 1η Μαρτίου. Πρόκειται, όπως προαναφέρθηκε, για τον Φίλιππο Λεβέντο του Ιωάννη και της Λαμπρινής, ετών 40, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απόπειρας αποπλάνησης παιδιού και της προσελκύσεως παιδιού για γενετήσιους λόγους.

04032015_leventos1 04032015_leventos2

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, τρίμηνης διάρκειας, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζονται ο αριθμός 11188, το e-mail ccu@cybercrimeunit.gov.gr και η εφαρμογή (application) για smartphones CYBERKID, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα