Αυτό είναι το ένοχο μυστικό του Ντάνου

“Πενία τέχνες κατεργάζεται”, αναφωνεί πολλές φορές ο ελληνικός λαός και στην περίπτωση των παικτών του “Survivor” αυτό συνέβη.

Όπως αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον Σάκη Τανιμανίδη στο Συμβούλιο της Πέμπτης, τόσο οι “Διάσημοι” όσο και οι “Μαχητές” μπήκαν στον πειρασμό να κλέψουν φαγητό ή να ανταλλάξουν κάποια πράγματα για να πάρουν φαγητό από τους ντόπιους.

Η παραγωγή λοιπόν αποφάσισε να σκληρύνει τη στάση της, προκειμένου να μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον. Άλλωστε, ήδη ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι αυτό έγινε δύο φορές από τους “Διάσημους” και μία από τους “Μαχητές”. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε τον λόγο και επιβεβαίωσε το γεγονός, κάνοντας λόγο για μία στιγμή αδυναμίας, ενώ το ίδιο είπε και ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλώντας εκ μέρους των “Μαχητών”. Πριν από περίπου 1,5 μήνα η Ειρήνη Παπαδοπούλου αναζητούσε τις κουβέρτες της σε συζήτηση με τη Σόφη Πασχάλη και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη κι όπως έγινε γνωστό, μετά από αρκετό καιρό, οι κουβέρτες είχαν ανταλλαχθεί με φαγητό.

Ερωτήματα πάντως προκαλεί το γεγονός πώς κατάφεραν οι παίκτες να έχουν επαφή με τους ντόπιους και πόσες ώρες μένουν… αφύλαχτοι από τους ανθρώπους της παραγωγής.

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Χανταμπάκης έδωσε τη δική του απάντηση, ποστάροντας ένα ολόκληρο μήνυμα προς την παραγωγή, το οποίο όμως στη συνέχεια διέγραψε: «Επειδή δεν τρώμε κουτόχορτο και για να λέμε αλήθειες, ό,τι γίνεται στο Survivor η ελληνική παραγωγή το γνωρίζει από την πρώτη μέρα.  Δεν ξέρω αν τώρα το έμαθε ο Σάκης, όμως, όλοι οι ‘ρεπόρτερ’ και οι υπεύθυνοι για την φύλαξή μας το ήξεραν “και αυτό”. Για να μην παρεξηγηθώ και βγω άγιος, ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που έφαγαν το ψωμί που είπε ο Αγγελόπουλος (και δεν το πήρε και ο ίδιος). Θα παρακαλέσω την παραγωγή, από εδώ και πέρα, όταν λέει κάτι, αν θέλει να πει κάτι, να ισχύει γιατί αλλιώς τα κάνει χειρότερα τα πράγματα. Με αγάπη και εκτίμηση στους τηλεθεατές και την Acun Medya».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα