Αυτό θα πει «άστρο»

Σαμπάνιες ετοιμάζονται να ανοίξουν στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς η αρκαδική ΠΑΕ θα βάλει στα ταμεία της κάτι λιγότερο από 1,5 εκατομμύριο ευρώ!

Αυτό συμβαίνει επειδή ο νεαρός τερματοφύλακας της Μίλαν, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, στους όρους του συμβολαίου του – προκειμένου να παραμείνει στο σύλλογο – απαίτησε να έρθει ως μετεγγραφή στην ομάδα και ο αδερφός του Αντόνιο, ο οποίος παίζει στον Αστέρα!

Οι Μιλανέζοι, λοιπόν, υποχρεώθηκαν να στραφούν στον Αστέρα, προσφέροντάς του ένα εκατομμύριο ευρώ, με τους Αρκάδες να ζητούν μισό εκατομμύριο παραπάνω, βλέποντας τη χρυσή ευκαιρία που τους παρουσιάζεται! Οι Ιταλοί τελικά έχουν αποφασίσει να δώσουν γύρω στο 1.4000.000 ευρώ και κάπου εκεί θα κλείσει η συμφωνία.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Αστέρας θα μπορέσει να κάνει μετεγγραφές και να δυναμώσει πάρα πολύ, φέρνοντας παίκτες από την Λατινική Αμερική που θα τον βοηθήσουν να διεκδικήσει την πέμπτη θέση και που στη συνέχεια ίσως μοσχοπουληθούν!  Να θυμίσουμε πως πριν από δύο χρόνια ο Αστέρας πούλησε τον Χερόνιο Μπαράλες με 1,5 εκ. ευρώ στη Σίβασπορ!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα