Αυτό το μπ…… δεν φτιάχνει με τίποτα!

Παρ’ ότι ο ΠΑΟΚ δεν το είχε ανάγκη, η διαιτησία τον έσπρωξε με το… καλημέρα στη νίκη το μεσημέρι της Κυριακής (4/2) στα Γιάννενα, όπου επικράτησε 3-1 τον ΠΑΣ.

Μόλις στο 9ο λεπτό οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο σκόρερ Πέλκας ήταν τουλάχιστον δύο μέτρα οφσάιντ όταν δέχθηκε την μπάλα από τον Πρίγιοβιτς.

Ένα ακόμα… καραμπινάτο λάθος που όλως τυχαίως ευνοεί την ομάδα του Γιώργου Σαββίδη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική (είχε προηγηθεί το αμφισβητούμενο πέναλτι στο Αγρίνιο) και έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει… ξεφύγει. Τελικά αυτό το μπ……. δεν φτιάχνει με τίποτα.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 0-2 στο 39′ με πλασέ του Πρίγιοβιτς, για να γίνει το 0-3 στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Μακ γύρισε τη μπάλα από αριστερά και ο Πρίγιοβιτς από κοντά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στην ανάπαυλα μερίδα οπαδών των γηπεδούχων ζήτησαν σε έντονο ύφος εξηγήσεις από τον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργου Χριστοβασίλη, εξαιτίας και του κλίματος καχυποψίας που είχε καλλιεργηθεί τις προηγούμενες ημέρες. Οι Γιαννιώτες φίλαθλοι ήταν τόσο εξοργισμένοι με το καραμπινάτο διαιτητικό λάθος σε βάρος της ομάδας τους, που έφτασαν σε σημείο να τα βάλουν με τον δημιουργό του σύγχρονου ΠΑΣ.

Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΣ στο δεύτερο μέρος ήταν να μειώσει στο τελικό 1-3 με κεφαλιά του Κόντε στο 70′ έπειτα από σέντρα του Μανθάτη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Καρανίκας, Τζημόπουλος (69′ Τσικάρσκι), Μιχαήλ, Μπέριος, Μπουκουβάλας, Λίλα (16′ Μανθάτης), Βιντάλ (46′ Σολτάνι), Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Κόντε.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάμπος (65′ Ασεβέδο), Μακ (79′ Λημνιός), Πέλκας (86′ Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα