Αυτό το πρόγραμμα θα αντικαταστήσει τη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη ρίχνει αυλαία σε λιγότερο από 10 μέρες, καθώς στις 30 Ιουνίου θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της και θα τους ευχηθεί καλό καλοκαίρι. Η εκπομπή “Ελένη” λοιπόν φεύγει για διακοπές και στον Alpha έχουν ετοιμάσει “φρέσκο” πρόγραμμα για να την αντικαταστήσει.

Στην ώρα της Ελένης Μενεγάκη θα παίζει όλο το καλοκαίρι η νέα καθημερινή, δραματική σειρά της Μαρίας Γεωργιάδου “Σαν οικογένεια”. Οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι τέσσερα νέα παιδιά που έχουν μεγαλώσει από μικρά μαζί, σε ορφανοτροφείο της Λευκωσίας. Δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Αυτά τα παιδιά δεν υιοθετήθηκαν, έμειναν μόνα κι όταν ενηλικιώθηκαν και έφυγαν από το Ίδρυμα, αποφάσισαν να χαρίσουν το ένα στο άλλο, αυτό που είχαν πιο πολύ ανάγκη… μια οικογένεια.

Κοινό σημείο όλων, ότι δεν έχουν ψάξει ποτέ τους δικούς τους. Ο λόγος είναι ότι φοβούνται την απόρριψη  των γονιών τους, για δεύτερη φορά. Ανάμεσα τους, ένας ανομολόγητος έρωτας…

Όταν ο ένας από τους τέσσερις νοσήσει και χρειαστεί μεταμόσχευση, οι άλλοι τρεις μπροστά στον κίνδυνο θα αναγκαστούν να αναζητήσουν συμβατό δότη. Οι πιθανοί υποψήφιοι θα είναι οι γονείς του…  Έτσι, ανταλλάσσουν τούς φακέλους τους και ψάχνει ο καθένας την οικογένεια του άλλου!  Ορκίζονται να μην αποκαλύψουν τίποτα ο ένας στον άλλον, μέχρι να μάθουν την αλήθεια για τους γονείς τους. Μέχρι να μάθουν γιατί τους εγκατέλειψαν…

Παίζουν: Γιώργος Κωνσταντίνου (Βασίλης), Ταμίλα Κουλίεβα (Κατερίνα), Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους (Νίκη), Μαρίνα Μανδρή (Ελένη), Αναστασία Παντούση (Μαρίνα), Ερμογένης Σκιτίνης (Γιάννης), Γιώργος Καφετζόπουλος (Πέτρος), Πασχάλης Τσαρούχας (Στέφανος), Νίκος Αρβανίτης (Λουκάς), Αστέριος Πελτέκης (Μηνάς), Άντρη Κυριαζή (Ράνια), Λουκάς Ζήκος (Ανδρέας), Σοφοκλής Κασκαούνιας (Σάββας), Στέλλα Κωστοπούλου (Λία), Προκόπης Αγαθοκλέους (Αλέξης), Ασημάκης Αλεξίου (Λευτέρης), Θοδωρής Φραγκίσκος (Θάνος), Χριστίνα Χριστόφια (Χριστίνα), Μιχάλης Χρίστου (Γιώργος), Αστέρω Κυπριανού (Στέλλα), ‘Εφη Χαραλάμπους (Αρετή), Κατερίνα Καμπανέλη (Βάλια), Σπύρος Σταυρινίδης (Μανώλης) κ.α.

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει η Βίκυ Μανώλη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα