Αφιέρωμα της UEFA στο πρόσφατο Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα (video)

Αφιέρωμα στο πρόσφατο ματς του “Γ. Καραϊσκάκης” για την 4η αγωνιστική του Champions League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα έκανε η UEFA, με ιδιαίτερη αναφορά στην επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στο φαληρικό γήπεδο.

Φιλοξενούνται,επίσης, δηλώσεις του Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος χει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων: 
«Το να είναι αρχηγός του Ολυμπιακού σημαίνει τόσα πολλά για εμένα. Όταν έρχεσαι εδώ το πρώτο πράγμα που σου μαθαίνουν είναι να κερδίζεις, να κερδίζεις και να κερδίζεις ξανά. Δεν έχεις άλλη επιλογή. Να κατακτήσεις το υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα και την Ευρώπη και το ξέρουμε όσοι ερχόμαστε στον Ολυμπιακό. Ήμουν στην Ακαδημία της Μπαρτσελόνα επτά χρόνια και είχαν την τύχη την τελευταία μου χρονιά εκεί να βρεθώ στην πρώτη ομάδα, να μπορέσω να παίξω για πρώτη φορά με τους παίκτες να ζήσω την εμπειρία του τελικού του Champions League στη Ρώμη. Ήμουν πιο νέος τότε και είχα ενθουσιαστεί. Αυτή η εμπειρία με βοήθησε να εξελιχθώ. Όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως άνθρωπος». 

UEFA’s tribute to the “Olympiacos – Barcelona​” clash!

Το αφιέρωμα της UEFA στο ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα! / UEFA’s tribute to the “Olympiacos – FC Barcelona” clash!#OlyBarça 🔴⚪ #WeKeepOnDreaming #olympiacos #barcelona #UCL UEFA Champions League

Posted by Olympiacos FC on Dienstag, 14. November 2017

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα