«Αφού δεν παίζω, δεν είμαι καλά»

Μεταξύ πάγκου και εξέδρας βρίσκεται τη φετινή σεζόν ο Γιώργος Γεωργιάδης αφού ο Χουμπ Στέφενς δεν τον εμπιστεύεται καθόλου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «serraikanea.gr», ο 26χρονος τόνισε ότι σαφώς και δεν είναι ικανοποιημένος με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί αλλά δεν μετανιώνει για την επιλογή του να επιλέξει τον ΠΑΟΚ αντί της ΑΕΚ.

«Όταν πρωτοήρθα στην ομάδα ήμουν ενεργό μέλος της και όλα κυλούσαν ωραία. Έπαιζα συχνά, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη που τη χρονιά εκείνη, ως πρώτη χρονιά, πιστεύω ήταν καλή. Στη δεύτερη χρονιά έχασα πολύ μεγάλο έδαφος λόγω τραυματισμού στο πέλμα που με κράτησε έξω απ’ την 4η αγωνιστική μέχρι την τελευταία.

Φέτος ξεκίνησα να παίζω, αλλά αργότερα έχασα τη θέση μου. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν αισθάνεται καλά όταν δεν παίζει. Έτσι κι εγώ τώρα που δεν παίζω δεν είμαι καλά! Και φυσικά δε μετάνιωσα για την επιλογή μου, που ήρθα στον ΠΑΟΚ».

Σε ερώτηση για τα όσα ακούστηκαν για την ΑΕΚ, ο Γεωργιάδης απάντησε: «Υπήρχε ενδιαφέρον αλλά προτεραιότητα έχει ο ΠΑΟΚ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα