Βάζει στο στόχαστρο και τη Δούρου

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν την αντιπαράθεση τους με την Ρένα Δούρου είναι στο ΠΑΣΟΚ και γι’ αυτό το λόγο εξέδωσαν νέα ανακοίνωση σχετικά με την διαχείριση των σκουπιδιών. Στην Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι με το να απαξιώνουν και αποδομούν την ηγεσία της Περιφέρειας Αττικής επιφέρουν νέα πλήγματα στην κυβέρνηση, καθώς θέλουν να δείξουν ότι η κ. Δούρου αποτελεί το μακρύ χέρι του πρωθυπουργού στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ μέσω του Τομέας Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης είναι σαφώς ειρωνική, καθώς το Κίνημα δίνει «συγχαρητήρια» στην Περιφερειάρχη «για την απαρέγκλιτη υλοποίηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων, βάσει των οποίων την εμπιστεύτηκε ο λαός της Αττικής».
«Η κα Δούρου υλοποίησε μια «νέα οικολογική διαχείριση των αποβλήτων». Ακριβώς όπως υποσχέθηκε, προχώρησε στο «οριστικό κλείσιμο του Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής» και δεν προώθησε έργα στο Γραμματικό. Η συνεπής στις δεσμεύσεις της Περιφερειάρχης έβαλε «τέλος στην πρακτική των απευθείας αναθέσεων». Τέλος στους εργολάβους. Παράλληλα, οικοδόμησε «ένα ισχυρό δίχτυ κοινωνικής προστασίας» ώστε ευτυχώς πλέον «αφήσαμε πίσω τις γνωστές εικόνες βίας και ντροπής». Σε αυτό συνέβαλε και ότι «τα σκουπίδια έγιναν χρυσός για τους πολίτες», ακριβώς όπως ρεαλιστικότατα μας είχε τάξει στο διαφημιστικό της «πάρτε το μυρωδιά» μαζί με τη “Θεοπούλα”. Σε υλοποίηση όσων διακήρυττε η κα Δούρου, «το Ελληνικό δεν πωλείται». Η “αριστερή” Περιφερειάρχης Αττικής πράγματι συστρατεύθηκε «στους αγώνες των πολιτών για την ανατροπή του απάνθρωπου μνημονιακού καθεστώτος», διεκδίκησε με τις πράξεις της «την κατάργηση των μνημονίων».
Συγχαρητήρια για την κατά γράμμα υλοποίηση του προγράμματός σας, κα Δούρου. Μόνο να θυμάστε ότι είστε εσείς που αναγράφατε σε αυτό με κεφαλαία γράμματα: «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ».
Κατά Κατρούγκαλου
Την ίδια ώρα η υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση κατά του Γιώργου Κατρούγκαλου:
“Ο κ. Υπουργός Εργασίας διαβεβαίωσε σήμερα τους Έλληνες συνταξιούχους ότι η εθνική σύνταξη των 384 ευρώ στην εικοσαετία θα τους προστατέψει από τη φτώχεια! Όταν έβαλε βαθειά το μαχαίρι στο ΕΚΑΣ και στις επικουρικές, όταν αύξησε τις εισφορές υγείας και μείωσε τις κατώτατες συντάξεις και όταν επί ενάμιση χρόνο καθυστερούσε το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα ο κ. Κατρούγκαλος σταμάτησε επιτέλους τα ψέματα περί μη περικοπών και αποκάλυψε τον πραγματικό στόχο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ: Την κοινωνική ισοπέδωση και την φτωχοποίηση των πολιτών. Θα μείνει στην ιστορία ως ο Υπουργός που μετέτρεψε τους συνταξιούχους σε δικαιούχους συσσιτίων”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα