Βάντεν Στοκ: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης»

«Είναι πολύ σημαντικό για το πρεστίζ του συλλόγου να προκριθούμε. Είναι ματς ζωής ή θανάτου αυτό με τον Ολυμπιακό, όπως ήταν με την Μπέβερεν». Τάδε έφη, ο πρόεδρος της Άντερλεχτ, Ρότζερ Βάντεν Στοκ, ο συνεπώνυμος του… γηπέδου της ομάδας.

Τώρα, πως προσδιόρισε ως ματς «ζωής ή θανάτου», αυτό με την Μπέβερν για το πρωτάθλημα, κανείς δεν ξέρει, αφού στην ουσία δεν διακυβεύτηκε κάτι σημαντικό στο συγκεκριμένο ματς. Πάντως, έτσι είπε, και εμείς σας το μεταφέρουμε…

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Βάντεν Στοκ, μία μέρα πριν από τη ρεβάνς του Φαλήρου ανέφερε: «Εκτιμώ πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι ακόμα 50/50. Ας ελπίσουμε πως το υπέρ μας 1-0 θα είναι αρκετό. Είναι ακόμα ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, όπως ήταν αυτό με την Μπέβερεν, όπως επίσης και αυτά που ακολουθούν με Σταντάρ Λιέγης και Μουσκρόν. Πάντα διακυβεύονται πολλά. Περιμένω τουλάχιστον η ομάδα να βγάλει μια αντίδραση μετά την ήττα από την Μπέβερεν. Και τώρα θα πρέπει να το αποδείξουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Η πρόκριση στην επόμενη φάση σημαίνει τα πάντα. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για το πρεστίζ του συλλόγου»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα