Βέλη Μαραντόνα για τον προπονητή της Αργεντινής: «Ξέρει μόνο να τρώει»

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα για την Εθνική Αργεντινής κατακεραυνώνοντας τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Χόρχε Σαμπάολι, αλλά και τον Μάουρο Ικάρντι.

Ο Μαραντόνα σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Popular αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική Αργεντινής, λίγους μήνες πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία.

Ο Αργεντινός θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έστρεψε τα βέλη του τόσο εναντίον του προπονητή της Αργεντινής, Χόρχε Σαμπάολι, όσο και κατά του Μάουρο Ικάρντι.

Αρχικά για τον Σαμπάολι, ο Μαραντόνα ανέφερε: «Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το παιδί δεν ξέρει τίποτα. Το μόνο πράγμα που ξέρει είναι τη διαδρομή στο σπίτι των φίλων του για να φάει. Αυτό το κάνει χωρίς GPS».

Στη συνέχεια από την κριτική του δεν έμεινε εκτός ούτε ο Μάουρο Ικάρντι, δηλώνοντας ξεκάθαρα την προτίμησή του στον Γκονσάλο Ιγουαΐν: «Είναι πολύ απογοητευτικό να βασιζόμαστε στον Ικάρντι για το Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς ο Ιγουαΐν είναι δέκα φορές καλύτερος από αυτόν».

Ο Μαραντόνα πρόσθεσε πως η Αργεντινή πλέον δεν εμπνέει σεβασμό στους αντιπάλους με εξαίρεση τον Λιονέλ Μέσι: «Εκτός από τον Μέσι, ο κόσμος έχει χάσει τον σεβασμό για την Εθνική Αργεντινής. Αυτό με ενοχλεί καθώς κανείς δεν μας φοβάται. Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στη Νιγηρία κινδυνέψαμε να δεχθούμε οκτώ γκολ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα