Βέλλιος: Δεν κλείνω καμία πόρτα

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αφήνει ο επιθετικός του Ηρακλή, Απόστολος Βέλλιος, αναφορικά με το μέλλον του.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Όλα» του ΑΝΤ1, δεν κλείνει καμία πόρτα, ενώ για την πιθανότητα να αναχωρήσει και πάλι για το εξωτερικό, τόνισε ότι αν το κάνει, θα πρέπει να παίζει, ώστε να μην βρεθεί πάλι στην ίδια κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχω ένα γλυκό άγχος. Δεν είναι όπως πέρυσι, γιατί πέρσι και πρόπερσι έψαχνα κάτι διαφορετικό. Τώρα θέλω να κάνω το κάτι παραπάνω. Τα βλέπω όλα. Δεν κλείνω καμία πόρτα. Είναι ωραίο να ακούς για μεγάλες ομάδες. Θέλω αρχικά να περάσουν τα ματς με την Εθνική, να κάνω τις διακοπές μου και μετά να συγκεντρωθώ να δω τι θα με πάει μπροστά στο μέλλον.

Για να φύγω για το εξωτερικό, θα πρέπει να πάω κάπου και να παίξω. Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από εμένα. Αλλά εκεί που θα πάω θέλω να με θέλουν. Επίσης παίζει ρόλο τι προοπτική θα έχει η ομάδα, τι σέντερ φορ θα έχει -γιατί δεν μπορείς να πας κάπου που θα έχει πέντε σέντερ φορ-, αλλά και το οικονομικό κομμάτι.

Έκανα λάθος που έφυγα από την Αγγλία. Είχα κι άλλες προτάσεις. Πήγα όμως στο τέλος στη Δανία, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα ήθελα και έτσι επέστρεψα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα