Βέλος από τη Βραζιλία!

 

Φαίνεται πως η πονηρή τακτική της ΑΕΚ αποδίδει καρπούς και το πρόβλημα που είχε στο αριστερό άκρο της άμυνας λύνεται. Οι «κιτρινόμαυροι» τα έχουν βρει σε όλα με τον Βραζιλιάνο Βινίσιους Φρέιτας, αλλά και με την ομάδα του τη Λάτσιο και εντός των ωρών η μετεγγραφή του 23χρονου μπακ ολοκληρώνεται.

Η ελληνική ΠΑΕ τι έκανε; Ανακάλυψε τον ποδοσφαιριστή που έκανε μία πολύ καλή σεζόν πέρσι στην Ελβετία με τη Ζυρίχη (πανηγύρισε το Κύπελλο), είδε ότι φέτος που επέστρεψε στη Λάτσιο ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας και έξι μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιό του με τους Ρωμαίους, του πρότεινε τριετή συνεργασία αρχής γενομένης από το καλοκαίρι του 2017.

Όταν η συμφωνία επιτεύχθηκε, η ΑΕΚ στράφηκε στα Λάτσιο και ενημέρωσε τους Ιταλούς πως τα έχει βρει με τον παίκτη και πως θα τον ήθελε από τώρα, χωρίς ωστόσο να είναι διατεθειμένη να πληρώσει. Οι Ιταλοί βολεύτηκαν, αφού τουλάχιστον θα γλίτωναν μισό ετήσιο συμβόλαιο, ζήτησαν ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης και όλα καλά. Η απαίτηση αυτή φάνηκε πολύ μικρή στην ελληνική ομάδα (έκλεισε κοντά στο 17%)

Ο Βινίσους είναι ένα θαυμάσιο αριστερό μπακ, που όμως δεν μπορεί να βρει χρόνο συμμετοχής στη Λάτσιο, καθώς μπροστά του βρίσκεται ο «πυραυλοκίνητος» Ρουμάνος διεθνής αριστερός μπακ Στεφάν Ραντού, ο οποίος φέτος έχει κάνει φανταστικό ξεκίνημα και δεν βγαίνει από την ενδεκάδα ούτε με αίτηση. Το νέο απόκτημα της Ένωσης έχει συνολικά 52 επαγγελματικές συμμετοχές, ένα γκολ και έξι ασίστ και αφού η Λάτσιο συμφώνησε, το συμβόλαιό του με την Ένωση γίνεται 3,5 ετών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα