Βίκτορ Βαλντές in, Νταβίντ Ντε Χέα out!

Το σενάριο «τράμπας» του Νταβίντ Ντε Χέα με τον Βίκτορ Βαλντές και την παράλληλα μετακίνηση του πρώτου στην Ρεάλ Μαδρίτης, αποκαλύπτουν ισπανικά ΜΜΕ, βάζοντας… φωτιά στα δοκάρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Όπως φαίνεται, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τον διεθνή Ισπανό πορτιέρο και για το λόγο αυτό αναζητούν πιο αξιόπιστες λύσεις. Μία από αυτές είναι ο μέχρι πρότινος γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Βαλντές, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του μετά από σχεδόν δέκα μήνες απουσίας.

Εφόσον οι επαφές με τον Βαλντές καταλήξουν σε συμφωνία και αποδειχθεί ότι χαίρει άκρας υγείας, η Μάντσεστερ θα προχωρήσει στην απόκτησή του και παράλληλα, θα… ενδώσει στο πρέσινγκ της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον Νταβίντ Ντε Χέα. Οι Μαδριλένοι προορίζουν τον Ισπανό τερματοφύλακα για αντικαταστάτη του Ικέρ Κασίγιας, για τον οποίο επίσης ακούγεται ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με αγγλική ομάδα, πιθανότατα την Άρσεναλ! Η τράμπα της… τράμπας δηλαδή, με αρκετά εκατομμύρια να τοποθετούνται στις βαλίτσες και να αλλάζουν χέρια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα