Βαλένθια: Στα… χαρακώματα με Μάντσεστερ Σίτι για Νεγρέδο!

Στα… χαρακώματα βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα οι διοικήσεις της Βαλένθια και της Μάντσεστερ Σίτι, με την εμπλοκή των Φαλκάο και Νεγκρέδο να προσδίδει ακόμη πιο «πικάντικη γεύση» στο όλο σκηνικό.

Ας τα πάρουμε τη σειρά. Το περασμένο καλοκαίρι, η Μάντσεστερ Σίτι παραχώρησε τον Αλβάρο Νεγκρέδο στη Βαλένθια δανεικό, με προσυμφωνημένη οψιόν αγοράς ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν μιλάμε για εξαγορά δικαιωμάτων, αλλά για προσύμφωνο αγοράς του παίκτη σε κάθε περίπτωση.

Οι «νυχτερίδες» όμως, επιχειρούν να απεμπλακούν από τη συγκεκριμένη υποχρέωση, καθώς στο πλάνο τους βρίσκεται η απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο για την επίθεση. Οι Ισπανοί θέλουν να αποφύγουν την καταβολή των 30 «πακέτων» στους «πολίτες», ώστε να ελευθερώσουν θέση και… χρήμα και να κινηθούν για το Κολομβιανό άσο της Μονακό, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Σίτι όμως, κάθε άλλο παρά διατεθειμένη να παραιτηθεί της συμφωνίας εμφανίζεται. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Αγγλία, η διοίκηση των «γαλάζιων» θα κάνει ό,τι μπορεί για να μπλοκάρει το… ξεμπλοκάρισμα της Βαλένθια από τον Νεγρέδο! Πρόκειται για πολύπλοκη ιστορία, η οποία δεν αποκλείεται να καταλήξει στο διαιτητικό αθλητικό δικαστήριο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα