Βανδή κατά της ελληνικής συμμετοχής στη Γιουροβίζιον

Η Δέσποινα Βανδή αγαπάει τη Γιουροβίζιον, την έχει στηρίξει με τον τρόπο της, και την απόλαυσε πολύ, παρουσιάζοντας μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη τον ελληνικό τελικό , πριν από μερικά χρόνια. Για αυτό και όταν της ζητήθηκε η άποψή της για τη φετινή συμμετοχή του συγκροτήματος «Αργκό» δεν μάσησε τα λόγια της.

«Είμαι Πόντια με όλη τη σημασία της λέξης και πάντα συγκινούμαι όταν ακούω την ποντιακή λύρα. Ωστόσο, αυτό το πάντρεμα του αγγλικού στίχου με ποντιακό στο συγκεκριμένο τραγούδι το βρίσκω λίγο τολμηρό. Παρ’ όλα αυτά, εύχομαι να πάνε πολύ καλά» λέει, ενώ δεν συμφωνεί με την άποψη πως η απευθείας ανάθεση εκπροσώπησης (όπως συνέβη με τους ΑRGO) θα έπρεπε να γίνεται μόνο σε ήδη καταξιωμένους καλλιτέχνες και όχι σε ένα νεοσύστατο συγκρότημα.

«Θεωρώ ότι όλοι θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε έναν τόσο μεγάλο, μουσικό θεσμό. Βέβαια, θα μου άρεσε, όπως γινόταν παλιότερα, να είχε τη δυνατότητα ο κόσμος να επιλέξει ποιο τραγούδι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, όμως αντιλαμβάνομαι ότι η οικονομική κατάσταση της χώρας μας δεν καθιστά εύκολα πραγματοποιήσιμο κάτι τέτοιο» συμπληρώνει στο Instyle.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα