Βαρέθηκε να μιλάει για τον… Ρούνεϊ ο Φαν Γκάαλ!

Η κριτική δεν αρέσει στον Λουίς Φαν Γκάαλ, ούτε η επανάληψη των ίδιων ερωτήσεων. Μετά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο Ολλανδός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντέδρασε, λέγοντας πως… βαρέθηκε να μιλάει συνεχώς για τον διεθνή Άγγλο.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Λουίς Φαν Γκάαλ δεν είχε κέφια για πολλές κουβέντες. Ο Άγγλος επιθετικός χρησιμοποιήθηκε στην κορυφή της επίθεσης και έχοντας αντιπάλους τους Κομπανί και Οταμέντι, δεν μπόρεσε να έχει ούτε μία τελική προσπάθεια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ολλανδός τεχνικός ρωτήθηκε για αυτό το γεγονός και φρόντισε να κάνει απόλυτα εμφανή τη δυσαρέσκειά του. «Πρέπει να μιλάω κάθε εβδομάδα για τον Ρούνεϊ! Γιατί;», ανέφερε ο Φαν Γκάαλ για να λάβει την προφανή απάντηση ότι ο Άγγλος δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.

Τότε ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων απάντησε: «Τότε μπορείς να γράψεις τη γνώμη σου. Δεν θα απαντήσω πάλι για τον Ρούνεϊ. Βαρέθηκα!», υπογράμμισε ο Ολλανδός προπονητής και κάπου εκεί έκλεισε το θέμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα