Βαρέθηκε να περιμένει τον Τσόρι Ντομίνγκες ο Απόλλωνας

Αποσύρει η ΠΑΕ Απόλλων την προσφορά διετούς συμβολαίου στον Τσόρι Ντομίνγκες. Οι “μπλε” αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να περιμένουν άλλο τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, ο οποίος καθυστερούσε διαρκώς να απαντήσει στην πρόταση της αθηναϊκής ομάδας. Αυτό σημαίνει πως ο Απόλλωνας ψάχνει πλέον άλλο “δεκάρι”:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή Τσόρι Ντομίνγκες. Έχουμε χάσει πολύτιμο χρόνο από τον σχεδιασμό της ομάδας μας περιμένοντας τον ποδοσφαιριστή που συνεχίζει να βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Η ΠΑΕ Απόλλων θέλησε να τιμήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αθλητή τόσο για την ποδοσφαιρική του αξία όσο και για το ήθος του. Του προσφέραμε τη δυνατότητα, αν αυτός το επιθυμούσε, να αγωνιστεί τουλάχιστον για δυο χρόνια στην ομάδα μας, προσφέροντας του την καλύτερη δυνατή και αξιόπιστη οικονομική πρόταση που θα μπορούσε ο αθλητής να εξασφαλίσει, αν επιλέξει να μείνει στη Αθήνα.
Παράλληλα η ΠΑΕ Απόλλων προσφέρθηκε, αν αυτός το επιθυμούσε, να προχωρήσει στην πλήρη επαγγελματική αποκατάσταση του όταν θα τερμάτιζε την καριέρα του, είτε μέσω της ενασχόλησης του με τον χώρο του αθλητισμού, είτε μέσα από καθαρά διαφορετικό επαγγελματικό χώρο.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και αδυνατούμε να ακολουθήσουμε περαιτέρω το χρονοδιάγραμμα του ατζέντη του παίκτη που τον εκπροσωπεί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα