Βαρνάβας: Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο 25 χλμ. – Στη μάχη και ο στρατός

Πύρινο μέτωπο 25χλμ. καλούνται να αντιμετωπίσουν πυροσβέστες και ιπτάμενα μέσα στην περιοχή του Βαρνάβα, με τον αντιδήμαρχο Μαραθώνα, Αδάμ Μεγαπάνο, να κάνει λόγο για ανεξέλεγκτη φωτιά σε περιοχή δύσβατη, με πολύ πυκνό δάσος.

Η μεγάλη μάχη δίδεται προκειμένου η πυρκαγιά να σταματήσει στην παραλία του Βαρνάβα και να μην επεκταθεί προς το Γραμματικό. Να σημειώσουμε ότι εκκενώθηκαν δύο στρατόπεδα στην περιοχή τόσο από το προσωπικό τους όσο και από τα πυρομαχικά που είναι αποθηκευμένα, καθώς και δυο κατασκηνώσεις. Στις προσπάθειες κατάσβεσης συμμετέχει ο δήμος Μαραθώνα, με όλα τα οχήματα που διαθέτει (υδροφόρες, σκαπτικά κ.ά.).

Την ίδια ώρα, η πρόεδρος της κοινότητας Βαρνάβα, Χαραλαμπία Ασημακοπούλου, λέει πως υπάρχει αναζωπύρωση της φωτιάς στο πιο ακριανό στρατόπεδο και εκεί επικρατεί κόλαση. Το βασικό μέτωπο όπως είπε είναι εκεί στον Προφήτη Ηλία. Η φωτιά έχει κατέβει προς τον Άγιο Γεώργιο προς την παραλία. Είπε ακόμα ότι σπίτια απειλούνται συνεχώς και οι σκηνές είναι δραματικές σε ολόκληρη την περιοχή.

Στην μάχη της κατάσβεσης συμμετέχει ενεργά και ο στρατός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα