«Βαρουφάκης και Τσίπρας έπαιξαν μαζί στα… ζάρια την Ελλάδα»

«Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να ξεχάσει εκείνη τη “σκοτεινή περίοδο”, που μαζί με τον Γιάνη Βαρουφάκη έπαιξαν την Ελλάδα στα ζάρια, εμείς δεν θα τον αφήσουμε», διαμηνύει με συνέντευξη του στην «Ελευθερία του Τύπου» ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της «γαλάζιας» παράταξης ξεκαθαρίζει ότι «η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής θα γίνει από τη νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και δεν θα κάνουμε πίσω μέχρι και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης να μάθει όλη την αλήθεια». Ο κ. Γεωργιάδης εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο για τις επαφές με τον ισοβίτη του Noor One, Μάκη Γιαννουσάκη, λέγοντας ότι «αναμένω το άνοιγμα των τηλεφωνικών αρχείων των εμπλεκομένων προσώπων ώστε να αποδειχθεί εάν ο κ. Καμμένος, εκτός του κ. Γιαννουσάκη, μιλούσε ταυτόχρονα και με τον κ. Χριστοφορίδη και την κ. Τζίβα. Εάν αποδειχθεί ότι μιλούσε ταυτόχρονα με τους διενεργούντες την ανάκριση, τότε όλη η θεωρία ότι ανακατεύτηκε μόνο και μόνο για να ενθαρρύνει τον κ. Γιαννουσάκη να πει την αλήθεια καταρρέει.

Εάν η Δικαιοσύνη ολιγωρήσει, με τη συμπλήρωση ενός έτους, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2018, σβήνονται τα τηλεφωνικά αρχεία. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα πράξει στο ακέραιο το αυτονόητο καθήκον της και να είστε βέβαιοι ότι αν αποδειχθεί ότι ο κ. Καμμένος συνομιλούσε και με τους υπολοίπους, ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει Εξεταστική».

Ο ίδιος υπογραμμίζει ακόμα πως «αν για οποιονδήποτε λόγο καθυστερήσει το άνοιγμα των τηλεφώνων του κ. Χριστοφορίδη και της κυρίας Τζίβα και παρέλθει η χρονική προθεσμία μέσα στην οποία οι τηλεφωνικές εταιρείες κρατούν τα αρχεία, τότε μια βαριά σκιά θα μείνει πάνω στην ιστορία και για τον πραγματικό ρόλο του κ. Χριστοφορίδη και της κυρίας Τζίβα. Πάντως να ξέρουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ότι ακόμη και να παρέλθουν οι πειθαρχικές ευθύνες, οι ποινικές παραμένουν για 15 χρόνια».

«Δεν έχει που να κρυφτεί ο Γαβρόγλου»
Από τα πυρά του Άδωνι Γεωργιάδη δεν γλιτώνει ούτε ο Κώστας Γαβρόγλου, καθώς τονίζει πως ο υπουργός Παιδείας «είναι τόσο εκτεθειμένος, που δεν έχει πού να κρυφτεί. Τη μία μέρα δήλωνε στη Βουλή ότι «στρατό δεν πάνε μόνον οι άριστοι μαθητές, πάνε όλοι και την άλλη μέρα αποκαλυπτόταν ότι από τους όλους εξαιρέθηκε ο ίδιος με αποφάσεις της χούντας».

«Η κλήρωση για τη σημαία είναι το «προοδευτικό που έχει να επιδείξει η “πρώτη φορά Αριστερά”; Αυτές είναι οι μεγάλες τομές στην Παιδεία που είχε προαναγγείλει ο κ. Τσίπρας;», διερωτάται ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και συνεχίζει: «Μέχρι πρότινος, τα παιδιά του Δημοτικού διέπονταν από τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού και επιβραβεύονταν για τις επιδόσεις τους, κρατώντας τη σημαία. Τώρα, αυτό που διδάσκονται είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι ο καλύτερος, αλλά ο πιο τυχερός. Ο τζόγος και η αναξιοκρατία είναι, άλλωστε, φιλοσοφία ζωής του ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, σχολιάζοντας τον αν. υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη –με τον οποίον έχουν ομηρική κόντρα- αναφέρει: «Είναι το alter ego του κ. Τσίπρα. Εκτελεί εντολές από το Μαξίμου να υβρίζει και να λασπώνει τους πολιτικούς του αντιπάλους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα